Sanna

Haft/har en myyys fredag idag, var och fikade med min mormor förut och så.. Nu blir det mera mys! Så kallt ute, så skönt att bara vara hemma framför brasan!


vi har det bra

ullared imon med besti
 
/Isabella

sneakpeak

på min outfit:)


/Isabella

Pluggat

Har pluggat och vart på utvecklingssamtal idag, skulle tränat idag men fick skippa det.. Tråkigt. Plugga, plugga, pluggaaa


hejsansvejsan

sover hos Emilia o Ida idag:) gjorde det igår också. har inte haft tid o blogga.. har massa skolsaker att göra. b.la att göra till s. 150 i matteboken när jag är på 130...!!
aja. här är några tjusiga bilder på oss.






/Isabella

Sanna

Dagen började dåligt med att jag missade tåget till skolan bara för att den vägen jag brukar gå var spärrad. De byggde om där så jag sprang en omväg och missade den typ precis..
Segt men vad ska man göra? Haha helt ointressant men har inget annat att skriva just nu :) / Sanna


bleker tänder




sjuk

lagar pannkakor o är sjuk (y)



Sanna


/Isabella

Ibland känns det som jag är luft..

Nu kör vi!

vi ser helt sjuka ut!
/ Sanna och Bella


25/11

uppvisning snart!!!!!! tagga!!!!

ouups har visst glömt bort..

25 dagar-saken.

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Alltså när jag var liten var det alltid vinter. För på vintern kunde man hoppa i snön, åka pulka och såna roliga saker. Och man hade på sig varma och gosiga kläder! Det var det bästa. Att man kunde ha typ tre lager tröjor och inte behöva frysa.

Nu är med mer konstigt att man har för mycket kläder på sig mitt i hösten. Jag fryser otroligt mycket i mina dar och jag kan då inte gå runt med typ fyra tröjor och tre byxor? Det ser ju bara sjukt ut. Haha! Så nu gillar jag mer sommaren för att då är det Varmt och skönt och man behöver inte frysa fast man har shorts och så.

Min favorit är nu är då sommar! hehe flummigt inlägg och ni fattar säkert ingenting men vi coolar på det 8)

/Isabella

Två bilder från i somras på Skara sommarland med Kajsa och Karin!

Saknar <3

 

 

 

 


Hemma från träning

Shit vilken kul dag! Måste jag få säga.. ;)
Har tränat cheerleading hela dagen och det har bara vart awesome! Nu har vi typ gjort hela dansen och bygget o sånt. Nu ska vi bara repitera och känna att de sitter.
 
LÄNGTAR stort till uppvisningen nästa söndag. Och uppvisningen imon:D
Ville bara uppdatera för er, har inte så mycket mer att säga.
/Isabella
 
 
 
 

Redigering

Vilken bild var finast?
Den första bilden som är oredigerad eller den andra som är redigerad?
/SANNA ♥
 
 

Plankan

Massa plankan-bilder jag tog i somras med mina mostrar Kajsa och Karin på Skara sommarland! Herregud va kul det var. Helt galet!
 
 
Haha misslyckat..
 
Haha shit vilken planka!
Det är rätt kul att göra plankan faktiskt! Kul att söka upp konstiga ställen att göra det på.. Det kontigaste jag sett är nog åvanför en sån där gatolampa. Tänk er högst upp liksom!;)
 
/Isabella

Cheerleading och Gymnastik!

Somsagt har jag uppvisning imon med gymnastiken.
13.00 i PartilleBohallen
20kr inträde
Finns fika o sånt om man vill ha:)
 
Kom gärna så många som möjligt med vänner eller familj!
 
Nästa vecka med cheerleadingen
/Isabella :)
 

Godnatt

Godnatt nu vänner!
 
Ska sova nu, upp tidigt imon. Ska ha cheerleading hela dagen från 10-18 så mycket träning. Kommer dock inte hinna blogga så mycket så har fixat rejält med tidsinställda och bildbomb på det!
 
see yaaa!
/isabella

X - factor

Checkar x-factor och hejar på Awa! herregud vad bra hon är.
Från början har hon levererat perfekt typ, låtvalen är grymma och att hon kan sjunga så bra samtidigt som hon dansar sjukt bra MED klackar.
 
Hjälp mig att rösta på henne. Hon ska till final! :)
Sms:a AWA till 72400
eller
Ring till 099- 414 03
 
/Isabella

Något jag tycker är viktigt

Kom på något jag kunde skriva om som jag vill nå ut till er.
 
När man har många vänner, släkt eller syskon som man inte hinner träffa så mycket. Tycker jag att det är viktigt att höra av sig. Alltså man behöver inte ringa varje dag, det menar jag inte. Men man kan skicka ett sms "<3" eller skriva något fint för att visa att man bryr sig. Jag är oftast personen som hör av mig till andra. Frågar hur den mår, vad den gör eller bara ett hjärta för att visa att jag lever och att jag fortfarande bryr mig.
 
Jag tycker det är tråkig stil när man alltid ska höra av sig. Man får liksom inte något "höra av sig sms" av den andre. Jag vill och försöker hålla kontakten med de flesta men får man ingen respons tillbaka så ger man upp tillslut och det är inte direkt det första jag gör. Då har det gått lång tid där jag inte fått svar. Och ursäkten blir typ, jag hade inga pengar, jag sooooov eller typ jag har inte sett smset.
 
Jag vill bara säga att man behöver inte skriva långa texter till varandra för att visa att man bryr sig. Det räcker med ett hjärta eller ett typ hej! Var som helst.. fb, insta, sms eller bara ring. Jag lovar att det betyder att få ett sånt bara för att visa att man tänker på en.
Så nu ikväll kommer jag skicka iväg 10 "♥" till de som betyder!
 
 
/Isabella
 

Tjena mittbena

Hej!
Det är skittråkigt att blogga eftersom att ni är skidåliga på att kommentera och då vet vi ju inte om ni tycker om det ni läser?
Tänkte i alla fall göra bildbomb från i somras men så blir det inte för jag har ingen lust.
Om ni vill att jag ska göra det får ni kommentera!
/ISABELLA!AAAAAAAAAAA

I skolan nu

Slutar 14.05 idag så blir det hem och plugga lite och sedan träning :)))
Två bilder på mig igår, haha!
/ SANNA


uuuuups

Har inte bloggat på hela dagen. Och inte Sanna heller? I alla fall så kommer ett sjukt videoinlägg snart. När det laddatts upp tar några 1000 år men aja;)
Ville bara säga det. Kika in igen så får ni se något sjukt. Haha!
/Isabella

Mycket snack om feber

Heej!
Längesen nu.. förlåt! Har inte bloggat på hela helgen och igår. I lördags var jag med Emilia hela dagen och senare på kvällen hjälpte vi till att fixa ett party för en vän. mys! sov över där också.
I söndags var jag med Emilia tills jag skulle ha träning vid fyra då mamma körde in mig och Kajsa. Träningen var grym, snart har vi gjort hela dansen och det blir kul att visa upp sen (nästa söndag).
 
Igår (måndag) så var jag inte i skolan. Gud värsta dagen på länge. Började med att jag hade svinont i magen på söndagsnatten och hade halvfeber och även huvudvärk. På måndagen kunde jag inte gå till skolan då jag fortfarande hade sjukt ont och febern hade stigit. Jag sov hela dagen och hela natten och det var därför jag inte bloggade. Svimmade även på kvällen på grund av att jag varken ätit eller druckit på ett dygn. Jag blev grön i ansiktet och hur yr som helst och när jag vakna upp efter nån sekund igen så tjöt det i öronen så jag hörde inte vad någon sa till mig. Det gjorde svinont och jag visste inte vad jag kunde göra :o Men fick någon slags blandning så jag fick nytt syre så jag inte var så yr.
 
Sov hela natten och idag var jag tvungen att gå till skolan (vill inte missa för mycket) även fast jag hade lite feber kvar.
 
Och det började med ett prov som jag hade glömt av! I engelska. Fast det var ett sånt man inte kunde öva till så det var ingen större fara i alla fall. Sen när vi hade simning på idrotten var jag inte med. Det kanske inte är så bra att simma med feber? Det lät i alla fall inte så bra så jag skippade den. Men imon ska jag vara med:)
 
Efter skolan var jag med Elin. Vi gick till pizzerian och åt pizza ASGOTT! Blev en del prat och skratt. Skitrolig dag:) Fick även se hennes sjukt fina hus, avis! Kom hem för typ två timmar sen och har bara fixat mig lite. Och äter nu kvällsmat. Om ni är intresserade av vad det är så kan jag berätta..
En kopp te, coco cola, ett glas mjölk och yoghurt (y)
hehe, lååååångt inlägg men så blir det ibland! see ya!
 
 
Hur vacker får man lov å bli? Så sööt är du!
 
Jag och Elin från spökvandringen. haha!
/Isabella
 
Checka Elins blogg <här>
 
 

I skolaan

Slutar halv 4 idag..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3955149/images/2012/pic_50ab8469e087c35c961c3799.jpg" class="image">


Monday again

Idag har det blivit plugg för det mesta, har försökt bli klar med en väldigt jobbig historia inlämning.. Isabella är sjuk idag, hon har vart hemma med feber så hon kanske inte har haft någon lust att blogga :)
 
/Sanna ♥
 
Väldigt tråkigt inlägg men imorgon får ni några fina bilder förhoppningsvis.. Fotografering ♥

Lördagsmys

Idag blir det bara lördags mys hemma, ska kolla på en film snart och gotta mig! /Sanna :)


spökvandringsdagen

Hej! Har vart i skolan hela dagen, kom hem vid nio. Hinner inte blogga idag så gör det imon. Ciao!
Snabb bild på mig. Fick ta kort med datorn haha
/isabella
 

Black and white

/ Sanna


Music


Dag 2 - en person jag vill träffa just nu

Hej!
Idag har vi övat till spökvandringen vi ska ha imon. Hela dagen idag + imon. Så därför kunde jag inte blogga, fullt upp! hehe
 
Det typ flera personer jag skulle vilja träffa nu.. Min klass, haha får vänta tills imon.
Men framförallt min bror. Gud inte träffat honom sen i augusti :( Känns helt tomt. Får längta till jullovet för då ska vi ses :)
 
/isabella

Shoppat

Idag har jag vart och kollat på kläder med Klara och Jessica :) sedan åt vi också där, vi hade riktigt kul, Goa tjejer det! :)
/ Sanna


Min syrra 14år

Idag har jag firat min syrra som fyller 14år! Haha det började med att vi satte på Justin Bieber låten när han sjunger happy birthday imorse... Sen gav vi lite paket o så:) jag gav 4 nagellack o en brynpenna:)
 
Nu har vi käkat kladdkaka ochtyp lite sånt :)
FILIPPA GRATTIS 14 ÅRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Nu är du en riktig fjortis.. haha skoja bara :D
Älskar dig :D!!
 

25 dagar

Tänkte skriva en speciell sak varje dag nu i 25 dagar. Så jag har något att blogga om när jag inte har fantasi;) Snodd från Majas blogg. :)

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 - Typ av killar jag faller för.

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.

Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 11 - Någonting jag oroar mig för.

Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 13 - Mitt drömbröllop.

Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sedan.

Dag 15 - Någonting jag ångrar.

Dag 16 - Innehållet i min väska.

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.

Dag 18 - Vad jag åt idag.

Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.

Dag 20 - Min favorit film.

Dag 21 - En bild på mig själv som är tagen utan någon annan.

Dag 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23 - En låt som får mig att gråta.

Dag 24 - Mitt favorit program - och varför.

Dag 25 - Min favorit högtid.

 

Tio fakta om mig..
  • Jag är snäll mot typ alla, tillochmed dem jag hatar (haha jag är inte normal..)
  • Jag skulle vilja vara längre, inte så kul att vara såhär kort..
  • Jag är beronde av internet
  • Jag älskar massa saker, typ all mat som inte ser ut som gegga.
  • Jag älskar att baka, bakar när jag har tid över!
  • Fotografera är skitkul!
  • Alla personer i ES1 A+B är grymma, supersnälla :)
  • Jag ska ha övning inför spökvandringen imon, kul o spännade ska det bli!
  • Jag saknar en pojkvän.
  • Jag tycker instagram är en grym app!

/ISabella


hola

Har typ inget att skriva. Men idag hade vi matteprov och det gick nog ganska bra. Vet att jag fick fel på minst två.. Men jag antar att det är ganska bra (om jag får rätt på resten) och det får jag nog inte haha.
 
Här är några bilder som visar hur jag känner just nu.. :)
/isabella
 

Färg & Svart, vit

 
Foto: Av Julia
På bild: Jag (Sanna)
Kamera: Canon 1000D + zoom objektiv
 
/SANNA ♥

Pluggaaa

Matte prov imorgon som sagt! Vet inte hur det kommer gå för jag kan inte alla grejer men orkar inte plugga mera just nu.
/ Sanna


nämen heej

Kollar just nu på något program på ettan samtidigt som jag chattar med fina människor:)
Tagga matteprov imon! Bara det inte blir sådär överraskande svårt.. Men har med mig ett paket reisen som stöd :D
 
 in my ♥
 
haha sjukt, det programmet jag ser nu. Typ 25åriga tjejer som aldrig badat eller simmat. Tänk o uppleva det när är sådär 25 bast;) haha.


Sånt här kort hade vart coolt att ha.
/isabella
 
 
 
 

<3

Sitter och pluggar matte inför provet imon och då har vi både kapitel 1 o 2!!
Tror i alla fall att det kommer gå bra, kan i stort sett allt.
 
Den här låten lyssnar jag på 24/7 och tänker bara på en person..♥
/Isabella

help me

Vilken bild ser bäst ut? Det ska föreställa berg;)
De ser likadana ut förutom att det är ett berg mer på ena bilden...
/isabella
 
 

Svar del 3

Fortsättning Elin:
Ehm
ja vad
mer
hmm...
Vad för onyttiga saker gillar du?
 
Isabella: Chicken nuggets (på mcdonalds!!!), chips (blåa), coca cola och godis.. det var typ det.
Sanna: Glass och Choklad ♥

Vad tycker du om lerums gymnasium? Justin bieber är bäst, ellerhur??? Ciaaaao! <3

Isabella: Jag tycker det är fantastiska lärare och extremt god mat. Det är väl det bästa:) NEEEEEEEEEEEEEEEEj det är han verkligen inte!

Sanna: Jag tycker att den är bra, man får god frukost och maten är bra :)

Söt du e :)

Tack:)

Isabella: Hej Jag har hört att du bara har en syster känns det bra eller dåligt att ha henne i ditt liv och vad tycker du om henne

-Är hon snäll? Ja biland. Hon vill frö det mesta djävlas med mig!

-Söt? Alla mina syskon är söta!:)

-Bästa du vet?

Isabella: Vara med mina syskon och vänner:)

Sanna: Sjunga, fotografera, vara med mina kompisar..

 

Hej! det är vi igen! Nu kommer frågorna:

Sanna: Är du som jag o frida? (fan av NellieB)

Jag är inget fan av Nellie B men jag kan titta in där någon gång ibland :)

Isabella: Beskriv 2 av dina älsklings hästar! ( Inte Nellies hästar) JAg rider inte och har därför inga favorithästar. Men jag gillar hästar och skulle väldigt gärna rida om det inet var så dyrt. Och jag läser nellies blogg för att hon är hon. Inet för att jag gillar hästar extremt mycket:)

Jag och Nellie förra året. 

Hej några frågor

-Du har bara en syster beskriv henne .. Har beskrivit henne längre upp ^

 

-när fyller du år?

Isabella: 4 september, samma dag som beyoncé (inte helt säker på stavningen)

Sanna: Den 29 oktober, kunde blivit född den 28 eftersom jag föddes bara några sekunder över 00.00

 

-hur kan du vara så bra på gymnastik?

Isabella: Själv tycker jag inte att jag är så bra. Jag har bara gått ett år och kan mindre än andra. Men jag gillar det och det är kul. Gillar mest Tumbling. Så varför jag är bra är nog för att jag tycker det är så kul:)

Från uppvisningen i nordstan i våras!

Sanna: Jag är inte så bra på gymnastik, har inte gått i det länge och jag gör det mest för att det är roligt :) Men jag har blivit bättre och man märker verkligen skillnad!

 

-Hur många syskon har du?

Isabella: 6 syskon. 5 bröder och 1 syster.

Sanna: 1 bror

 

-Vart bor din pappa?

Isabella: Gränsen till småland kan man säga.. I tranemo.

 


gomargon

gomorgon allihopa! nu är jag på tåget till skolan

Sista delen

Hej!
Nu har vi svarat för fullt på frågorna hela kvällen, så sista delen (del 3) kommer imorgon bitti som tidinställd. Hoppas att ni blev nöjda med svaren:)
Vid nästa frågestund kör vi ett videoinlägg!
 
/isabella o Sanna

Svar del 2

Isabella:
Vad är bäst med mig, varför är jag så jääävla grym!? föddes jag helt enkelt sån eller??

haha elin! Du är schysst:D


Katt eller hund?

Isabella: DIG! haha skoja. Måste bli hund, eller nä KO får det bli:)

Sanna: Svårt att välja


Katt eller mig?

Katt haha


Mig eller mig?

Dig


Bästa mobilmärke?
Isabella: Zte blade

Sanna: Iphone

Favvoritsyskon?

Isabella: Jag kan inet välja :( Alla på olika sätt. Oliver för han e som en kopia av mig, helt awesome! Filippa för att hon är så galen och spontan . William är väldigt snäll och också lik mig på vissa sätt. Sam har räddat mitt liv kan man säga, han är extremt lik mig och är hur duktig som helst, Alwin är jättesöt och go och så lugn och Sebastian är galen och charmig speciellt när han rockar till musik!

Sanna: Har bara en broder så det får bli honom! ;) ♥

 
varför valde du estet?

För jag ville ha kul på gymnasiet och inet bara plugga 24/7. Och dessutom gillar jag att fotografera och hålla på datorn:)


Beskriv din förra klass?

Isabella: Asjobbig, störig on the lektion. Och väldigt galen. vissa var snälla men inte alla. Saknar en del som man kunde prata om allt med. Och vara helt crazy med!

Sanna: Den var både bra och dålig! Saknar att gå i samma klass som några personer, tyckte det var jobbigt att ha en klassresa och balen i slutet av nian.. det gjorde att man kom varandra närmare innan man skulle lämna varandra!


Beskriv din nya klass?

Isabella: Extremt olika. Har inte hittat någon som är lik mig:/ Men vissa sjukt roliga!

Sanna: Känner inte alla i klassen än som man nästan gjorde i den gamla, men tycker om klassen väldigt mycket och har hitttat vänner som jag gillar att vara med och har sjukt roligt med! :)

 
Vilken klass är bäst, förra eller nya, varför?

Isabella: Det är ingen större skillnad. Hade en kompis i förra klassen som jag hade skitroligt med. Men annars så var det inte alls kul i förra. I klassen nu är det tråkigt och det är ingen som är som mig så kan inte välja.

Sanna:  Svårt att välja faktiskt, saknar som sagt kompisar från min gamla klass som jag inte träffar lika ofta nu längre vilket gör att man saknar hur det var förr! Men samtidigt så tror jag att den nya klassen blir grym efter ett tag då man har lärt känna alla lite mera! :)


Beskriv dina närmsta vänner!

Isabella: Emilia: Sjukt go och superhärlig person. Absolut min bästa vän som jag känt över 12år. Vi vet typ allt om varandra och är helt crazy båda två.

Sanna: Så sjukt rolig att vara med. Alltid massa dålig skämt och alla våra konstiga grejer vi gör.

Kajsa: Min moster och bästa vän. Vi har absolut vart kreativa med våra konstiga filmer och resor tillsammans. 90% av alla resor har vart med dig. Gud va vi skrattat ihop!

Det finns massa fler som jag kan vara med själv med, Eveliina, Ida, Leila, Karin och massa fler♥

Jag och Kajsa för en massa årsen.

Jag och Emilia

Sanna:

Clara- Har kännt henne i 5 år ungefär, vi har upplevt så sjukt mycket tillsammans och haft roliga dagar! Hon är en av den närmsta personen som jag känner, jag kan berätta allt för henne och hon kan berätta allt för mig. Vi har vart i Sälen tillsammans, Gran Canaria, ute med hennes båt, Tjeckien och Malta.. Sedan har vi haft underbara sommar-mys-dagar!♥

Hanna- Hon är en jätte härlig person som jag också kan berätta allt för! Hon är verkligen jätte snäll och jag tycker att vi är väldigt lika men ändå olika :) Har alltid roligt med henne! Saknar dig Hanna ♥

Lovisa- Dig har jag kännt längst, sedan jag var 1 år! Hennes mamma och min mamma gick i samma klass och var bästa vänner :) Så vi har umgåtts väldigt mycket och jag tycker verkligen att du är en super härlig person! du är jätte söt, snäll, roolig och vi kan prata om det mesta! ♥

Emelie E- Du är som en stora syster till mig och du betyder mycket för mig! Det är Lovisas syster så jag har kännt Emelie sedan jag var nyfödd :) Du är go, snäll och rolig :) ♥

Isabella- Så sjukt rolig att umgås med, båda är helt galna! Vi har kännt varandra så länge och vart så bra vänner, vi har också upplevt många roliga dagar tillsammans! ♥

Sedan är det några fler ♥


Svar del 1

Mina frågor!

1. Har någon av er pojkvän

Isabella: Nej det har jag inte, men det skulle inte sitat fel just nu:)

Sanna: Nej tyvärr, hade inte vart helt fel! :)


2. Bästa sommarminne?

Isabella: Svårt att komma på bara sådär, men jag måste nog säga denna sommaren när jag först var på kolmården med min pappa, mina syskon Sam och Alwin och Camilla. Det var helt overkligt bra där. Och att jag sedan var på skara sommarland med mina mostrar Kajsa och Karin och bärnde mig för typ första gången i livet haha, det var sjukt kul där!

Från kvällen vid skara sommarland. Jag, Moster Kajsa o Karin.

Sanna: Denna sommaren som var så var jag och min bästa vän Clara i Malta. Det var verkligen jätte mysigt och roligt att vara där, hennes föräldrar var ju såklart med men vi klarade oss själva. Vi var där i 10 dagar! Vi badade, solade, åkte runt i Malta och upptäckte en hel del, besökte en mycket vacker plats och åt god mat!


3. Beskriv drömkillen kortfattat!

isabella: Han ska vara snäll, hyfsad klädstil, snygg eller sjutk söt och lite romantisk och inte så självisk:)

Sanna: Han ska vara rätt romantiskt, för vem gillar inte när killar är det? :) Vi ska vara som bästa kompisar och kunna göra det mesta med varandra då alltså. Han ska vara underbar, söt, rolig, ha bra klädstil, gosig :)


4. Eran hobby?

Isabella: Hobby hmm.. Jag gillar att fotografera, gå på bio, göra oplanerad saker, vara med vänner eller syskon och ja, det finns 1000 saker jag gillar att göra på fritiden men det var bara några.

Sanna: Jag älskar att fotografera, sjuuuunga, spela gitarr, vara med kompisar, träna och sådant :) Haha en gammal bild på mig!

SANNA: vad är det som har gjort att du är så bra kompis med Isabella

Jag och Bella har ju som sagt känt varandra i 10 år! Det är helt sjukt hur länge det är egentligen och vi har liksom fortsatt att hålla kontakten hela tiden. Isabella är verkligen en underbar person när man får chansen att lära känna henne och hon är helt galen, på ett bra sätt.. haha! :) Vi är ganska olika med ändå väldigt lika! Bäst är du Bella!


ISABELLA: vad är det som har gjort att du är så bra kompis med Sanna

Jag och Sanna har känt varandra i mer än tio år. Alltså sen vi gick i förskolan. På den tiden tänkte man inet så mycket utan man blev bara vänner. Men jag tror att jag och Sanna tyckte om samma grejer att göra och hade samma intressen. Skulle vi träffats nu tror jag inet att vi skulel bli så bra vänner, men vi kan varandra och vi vet hur galna vi kan vara så jag tror det är därför vi är så bra vänner:) Sanna är en helt galen grym person!

Jag och Sanna från gymnastiklägret i september:)


Kram Sara

Vad gillar ni för djur???

Isabella: Jag gillar nästan alla sorters djur. Några av mina favoriter är Kossan för den ger oss en så grymt god mjölk och den är supersöt, fåret/lamm för att vi får så sköna och varma kläder från dem även dessa djur är supersöta! Och så gillar jag råttor, katter och hundar. Och massa mer!

Sanna: Älskar hundar och katter! Har själv en katt som är min gosse, haha hon är så go! Sedan gillar jag även väldigt många andra djur som hästar, ELEFANTER (så söta) och annat! :)

Vad är era bästa minne??

Isabella: shit jättebra fråga! Ett av mina bästa minnen är förra året den 5 november. Då jag träffade min bror Oliver för första gången i mitt liv. Det var en helt obeskrivlig känsla! Jag var jättenervös och spänd. Men det gick jättebra och nu försöker jag träffa honom så ofta jag kan:)

Jag och Oliver första gången vi hade träffats. haha shit vilka nördar, ahah nejdå!:D

Sanna: Jag har många bra minnen men det får nog bli när jag och Clara praoade som brandman i en vecka, det var verkligen sjukt kul och vi fick pröva på massa coola, höga och jobbiga saker! Vi fick ha på oss sådana coola brandkläder och typ pröva på rökdykning.. då skulle vi in ett hus och hämta ut en docka där och då var det alldeles rökigt så vi fick ha en gasmask + tub, det känndes så verkligt! Sedan fick vi släcka eld, pröva på att gå i trånga utrymmen, klättra upp för den långa brandstegen, dyka ner till botten på en 5 meters djup bassäng och simma några längder! Hade den bästa veckan man kunde ha haft!

 
Frågorna blir i tre olika delar:)

Skriv svar

Nu skriver vi svar för fullt...
Håll utkik efter svaren:)

gal1

Hej!
Sitter här framför datorn och lyssnar på musik och läser lite bloggar. Har ätit nyss och innan det var jag på utvecklingssamtal i skolan, det gick ganska bra, blev förvånad över att jag inte hade godkänt i alla ämnen som jag alltid haft på min förra skola..  :/ Men det är bara att kämpa på så vet jag att jag kommer klara det!
 
Skolan var väl precis som vanligt, lektioner och tråk. Lång dag med långa raster och långa lektioner. Not good for me, blir trött som katten!
 
Lyssnar på en låt som verkligen får mig att tänka. Alla saker som jag borde göra fast jag inte vågar. Tycker den är så bra! Hittade den i söndags påväg hem från pappa på bussen. Har letat efter denna låten i över en månad och verkligen försökt lyssna om den kommer på radion visste inte namnet eller vad artisterna hette så när jag hörde blev jag typ superglad hehe crazy.
 
Sökte upp alla radiokanaler jag kunde komma på och letade igenom deras spellista och tillslut fanns det bara ett alternativ det kunde vara. Först tänkte jag att det inte alls kunde vara den lät ju helt fel namn o allt jul. Så sökte jag upp den och blev typ världens lyckligaste haha, över en låt! Helt gal1.
Här är den i varje fall!
 
Kolla in videon så cool
/isabella

Hem ljuva hem

Äntligen hemma från skolan, hade prov den sista lektionen så slutade tidigare, vet inte riktigt hur det gick? Men det för vi se imorgon, haha! Nu ska jag äta lite och läsa H&M katalogen, sedan blir det plugg! Orkar inte..


Beddy Bear

Kolla vad jag hittade! En jättesöt gossehund som fungerar som en vetekudde. Asbra när man har ont i magen eller musklerna! Funderar på att köpa en sån även fast jag redan har en vetekudde bara för att den är så söt. Eller ge bort till någon.
 
Lammet var extremt söt!
 
 
 
Finns att köpa HÄR!
/Isabella
 

Lång lektion

Just nu har jag medielektion där vi håller på att teckna en bild som sen ska bli verklighet genom att klistra in föremål från olika bilder.
 
Här är min bild från början. Slarvig bild men ändå
 
Såhär ser den ut nu, jag är inet helt klar med den. Men den ser lite ut som en riktig bild.
/isabella :)
 
PS. ikväll svarar jag på frågestunden! Så fortsätt fråga

Farsdag

Idag är det ju pappornas dag, så jag och min bror köpte en liten present till pappa och sådant! :)
Btw , Isabellas hår har blivit jätte fint och långt :)
Glöm inte frågestunden http://irsp.blogg.se/2012/november/fragestund.html#comment


shit!

Mitt hår har blivit ganska långt tycker jag, om man jämnför hur kort jag hade innan så är det stor skillnad.
wihoo
 
för 4år sedan + mer. Jag hade precis under öronen.
 
DÅ:
 
NU:
/Isabella

glöm inte

Hej!
glöm inte bort frågestunden som avslutas ikväll eller imon.
för att göra ett videosvar behöver vi mer kommentarer!

http://irsp.blogg.se/2012/november/fragestund.html#comment

/Isabella


mys

passar sam och alwin och vi käkar chips och godis o kollar på shrek! kul!



/Isabella

pizza

käkade pizza för en stund sedan, gott!
käkar godis och kollar på tv nnu..

ska se "så mycket bättre ikväll" tycker det programmet är jättebra och man får mer koll på artisterna:)


/Isabella

Sanna

Har precis vart med Clara i stan en stund, kollade på en farsdag present till pappa men vet inte riktigt vad man kan köpa , vill köpta något personligt men det är svårt!


Lördag

Sittr med Sam och väntar på att ipaden ska ladda klart så vi kan spela Hugpo-spelet och vinnaa!! Det är skitsvårt men jag har bestämt mig för att i alla fall klara till tredje nivån! haha
 
Idag senare ikväll ska jag passa Sam och Alwin från sju tills Camilla eller pappa kommer hem, och det är kanske elva/tolv tror jag. Så då ska jag plugga medans de sover, när man väl kan :)
Sam är som en galning, bygger typ ett torn av alla kuddar i soffan och typ skriker rädda mig hjäääälp. haha sött
 
Här är några söta bilder på oss
/isabella
 

10 saker ni vet om mig..

kör på den här grejen med 10 saker.. Tycker det är ganska intressant att läsa om på andra bloggar också:)
 
* Jag är en fan av NellieB
* Jag gillar folk som vågar vara sig själva
* Jag älskar gymnastik och cheerleading
* Jag är väldigt blyg, det kan ingen av mina närmta vänner tro!
* När jag är mig själv är jag helt crazy
* Jag älskar att gå på bio med vänner och syskon och alla andra haha
* Jag har typ aldrig tid att träffa vänner, vill föröska hålla kontakten med alla syskon.
* Jag älskar att baka, gör det så fort jag har tid över.
* Jag kan aldrig hata en person.. Inte ens om den är elak mot mig.
* Jag fryser typ 24/7. Men kan inte gå i mer kläder än vad jag gör hehe
/isabella
 
  

Fredag

Kollar på X factor röstningen nu och det är grymt att Awa gick vidare! Tycker hon är så sjukt bra, alla andra är ju självklart också bra.. Det är svårt att välja helt enkelt :) Nu står det mellan J.E.M Manda! Go J.E.M :)


tack för alla kommentarer!

jättetack! För alla vi fått idag, riktigt kul!
 
Just nu är jag hos pappa. Checkat x-factor och hejar på AWA! Rösta på henne för jag tycker hon e grym! Hejade även på Oscar förut men sjukt att han åkte, han va ju så bra!
 
haha nyss lärt mig hur man tar kort med skoldatorn;)
/Isabella

FRÅGESTUND

 
Nu kände vi att det var dags för en frågestund. 
Så att ja, skriv gärna vem frågorna är till (sanna/isabella/båda).
 
Om det blir många frågor så kanske vi svarar i ett videoinlägg men då måste det vara ganska många.
:)
Vi svarar antingen på söndag eller måndag :)
/isabella o Sanna
 
 
 

at home from school

Är hemma från skolan nu, eller har vart det i en och en halv timme. Skippade den sista lektionen för att det var så boring i skolan och att på den lektionen gör jag ingenting. För vi är i en grupp där vi ska göra intro till spökvandringen men jag sitter bara där o kollar typ. Kanske säger ett ord, haha det låter skitrist! (och det är det också..)
 
Dagen har flytit på hade svenska och engelska på morgonen och lunch sen så gick jag hem.
 
Ska snart börja packa.. Och försöka göra svenska men problemet är att jag somnar snart och Emilia kunde inte göra något idag för hon skulle på bio o så, så har typ inget att göra. Bara plugga och det är bajstråkigt
Tar tåget typ 6 till pappa så ska jag passa alwin och sam imon.
 
Bild från Turkiet i spetember. :)
/Isabella

Dagens Sanna

Haha! :)


10 saker ni inte vet om mig..

* jag skrattar typ 24/7
* jag har dålig humor
* jag önskar att jag kunde ha alla syskon samlade
* jag har storlek 35/36 på skor
* jag älskar idrott
* jag sjunger aldrig inför någon, bara emilia.
* jag har känt emilia i 12år. sen hon föddes.
* jag gillar inte att jag inte kan ha xs på kläder!
* jag vill flytta hemifrån, blev arg när jag fick reda på att man måste ha ett jobb för att köpa lägenhet!! måste vänta tills jag är typ 20år!!;(
* jag vill inte sommarjobba för det känns som bortkastad tid. men tror att jag måste göra det ändå.
* sj suger = tåget kommer säkert vara försenat till pappa för det är snö där... :(

/Isabella


forever alone

HAHA dör när jag läser det här! men ändå sant..




























/Isabella *dör lite*

lektion

har digitalt skapande. o vi gör intro till spökvandringen, nice!
haaaaaajdoooooo
/Isabella

outfit

här är min outfit idag








jeans: vero moda
tröja: från kompis
poncho: rutstore.se
/Isabella

Min dag

Såhär ser min dag ut idag
 
11.10 Gå till tåget;)
11.24 Ta tåget till skolan 
12.10 Jag börjar med idrott
16.00 Slutar skolan
16.22 Ta tåget hem
17.00 Äta
17.30 Åka till träningen
18.00 Trämningen börjar
20.00 Träningen slutar
21.00 Kolla på tv
22.00 Sova!
 
Så att ja, hinner kanske inte blogga så mycket. Men ska försöka!:)
Shit gammal bild på mig!:)
/isabella

förbannad @@

HALLOJ!
Trodde jag kunde vakna runt halv åtta idag men nej.. Klockan 6 vaknade jag av musik från sebastians leksaker!! okej jag vet att han är liten men jag har sagt till att de ska väcka mig innan de börjar väsnas, och inte ens de kan de göra? wtf lixom
 
 Så vaknade med huvudvärk som nästan kändes som migrän. Så jag bytte om fort som tusan och sprang ut och joggade. ååh va arg jag är@@ sprang i typ en timme dit och tillbaka från partille-kåhög. Det är ju ingen idé att vara hemma för då hade jag haft ont fortfarande@ 
 
Hatar att vakna med huvudvärk, känns som hela huvudet ska sprängas liksom!
 
När jag kom hem sen så kallade mamma mig Suris.. alltså jag vet inte.. Blir ni gladare när ni får huvudvärk?! Det blir i alla fall inte jaag. Om det finns någon som blir det. Hör av er, nä haha;) 
 
Jag och min friend Emilia:) 2008
/isabella
 
 
 

kväll

hej! kollar just nu på sjuan, ett program där de stylar om Sverige.

pluggade lite innan, duktigt! så nu sitter jag med min onepiece och dricker mitt efterlängtade te. För er som inte visste det så älskar jag te och har gjort det sen jag var typ 5år. men det måste vara någon god smak:)

ska fortsätta kolla nu och sen sova. är typ dödstrött. börjar ju tolv imon också (y) och det är inget läkarbesök som alla andra torsdagar imon så kan sova ut till halv åtta.. om min bror tillåter det;) knappast haha

see you later krokodil-apa




/isabella

photos

Sanna

exakt..
















:(

kan inte visa er vad jag köpt för min kamera är inte laddad och mobilen suger:(
/Isabella

kladdkaka

äter kladdkaka som William bakat:)



/Isabella

lektion

Sitter på medieproduktionslektionen och gör typ ingenting. Vi håller på med ett arbete där vi ska göra en film med olika effekter och grejs. Jag gör en effekt med en eldklot och eftertexter.
Lektionen slutar 11.10 och har typ suttit och läst alla bloggar jag följer så nu vet jag inte vad jag ska hitta på.
 
Har vart med Emilia hela veckan. Eller aa från förra onsdagen till idag. Skulle egentligen vart med henne efter skolan också men hon har prov att plugga till och jag ska nog plugga lite matte om jag orkar..
 
När jag kommer hem kan jag visa vad jag har köpt den senaste veckan, rätt mycket haha! ;)
haj då! /isabella
 
BILDLÖST.se

outfit

min outfit idag


/isabella

En av mina presenter

Jag tänkte visa en present som jag fick när jag fyllde år och det var ett par jätte snygga skor!
/Sanna

idag 1år

har känt min bror Oliver 1 helt år idag! det är en speciell dag för mig och det har vart världens bästa år! älskar dig galnaste bror♥






/isabella

Tänd ett ljus

Hej, det verkar inte som Bella bloggar mycket men jag försöker :) jag var med mamma, Claes och min bror vid en stor kyrkogård förut, mest för att kolla på alla fina ljusen där! Det var väldigt fint :)


surt

har inte pallat blogga de senaste dagarna.. Men i tisdags var jag på bio med Ida vi såg Bitchkram, den va seriöst skitbra!
I onsdags skulle jag egentligen vara med Elin, men det blev inte så. Istället var jag med Emilia:) Vi färgade håret.

I torsdags var jag också med Emilia, vi färgade håret igen och sen sov jag över hos henne. Igår var jag och Emilia på bio och såg Bitchkram ASBRA!! Sen åkte vi till hennes mormor och morfar och sov där. Idag har vi vart hos mig för min morfar hade kalas. Jag gav han en banan där det stod grattis på, tuggumi och trasor hhaha!

Och imon skulle jag egentligen vara med Elin men det blev ändrade planer så imon ska jag och Emilia träffas igen:)
hej då! Bloggar nästa gång jag har lust. :)
/isabella

 

Vad Sanna gör på fritiden?

Jag har alltid älskat musik och det betyder väldigt mycket för mig, jag har lärt mig att spela gitarr själv och försöker, men det är dock svårt och jag är inte jätte bra. Men jag har alltid älskat att sjunga och jag har vart på musikläger och funderar på att ta sånglektioner någon dag i framtiden! Sedan umgås jag med mina grymma kompisar som också betyder sjukt mycket, utan de skulle jag inte ha vågat hålla på med musiken heller.. Har en stor scen skräck men det jag blivit bättre! Sedan tränar jag gymnastik och ska även skaffa gym kort snart :)
Sen är det skolan som tar mycket av min fritid!


Buuuuullar

Idag blev det en mysig bakdag eftersom det bara regnar och regnar hela tiden. Jag har bakat bullar :)
Igår var jag och min bror med min mormor vid gravarna och tände lite ljus och sedan åt på ett hotell :) sedan blev det ju myyyys på kvällen också som ni såg igår! :)


X-factor

Snart blir det ännu mera mys och X-factor :)
Haha ser mongo ut men det får duga ;)


Myser

Myser hemma hos min mormor :)
/Sanna


bildernereibloggen